Over Renewi CFS
  1. Homepage
  2. Over Renewi CFS Over Renewi CFS

Over Renewi CFS

CFS BV is in september 1989 opgericht en heeft zich gespecialiseerd op het terrein van Chemisch Fysisch Scheiden van alle voorkomende sedimenthoudendende afvalwaters en Olie Water Slib mengsels. Zowel voor het verwerken afvalwaters als voor kennis en ervaring op het gebied van inzameling, reinigen en onderhoud heeft CFS haar sporen verdiend met contracten voor o.a. de grote (en kleine) chemische industrie, de metaalverwerkende- en maakindustrie, openbaar vervoerbedrijven en tankstationorganisaties.

CFS biedt u een oplossing van lichtbelaste biologische afvalwaters, en olie water slib mengsels tot en met afvalwaters verontreinigd met hoge concentraties aan zware metalen zoals verf & inkt waters, verontreinigde zuren en logen en alle denkbare sludges en slibben.

Bovendien kunt u altijd rekenen op de specialisten van CFS voor al het gevaarlijk afval. Zij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van afvalverwerking. U kunt eveneens rekenen op technische ondersteuning, in de vorm van applicatiegericht advies op het gebied van procesbeheersing daar waar afvalwaters vrij komen. Stel ons op de proef en stel een vraag via de knoppen hier rechts.

CFS voldoet aan de relevante Europese en nationale normen op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid, Arbo en Milieu.

Aanmelden aanlevering

Wilt u een afvalstroom bij ons aanleveren? Meld deze dan eerst bij ons aan!

Meld uw aanlevering aan

Afvalstroomnummer aanvragen

Heeft u nog geen afvalstroomnummer voor de afvalstroom die u bij ons wilt aanleveren? Vraag direct een afvalstroomnummer aan!

Aanvragen

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag over afvalwaters of over afval in het algemeen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder!

Stel uw vraag